|
 |
| Szerző |
Üzenet |
| < Vélemények a szereplőkről - ABC ~ Legnépszerűbb szereplő játék (8) |
| Ki 2010 legnépszerűbb karaktere? |
| Benjamin Linus |
|
23% |
[ 7 ] |
| Hugo Reyes |
|
10% |
[ 3 ] |
| Jack Shephard |
|
53% |
[ 16 ] |
| Man in Black |
|
13% |
[ 4 ] |
|
| Összes szavazat : 30 |
|
 |
|
Elküldve:
Vas. Aug. 01, 2010 1:00 pm
|
|
|
Ismerkedő

|
|
Így ismét újranézve a sorozatot, rájöttem hogy utálom Kate-et. Ha nincs a sok hülyesége, Jack-ék 1 évad alatt lezavarták volna a Lostot...
Hugo pedig akkor is a legjobb, Jacknek is rengeteg ostoba dolga volt. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Vas. Júl. 11, 2010 11:56 am
|
|
|
Túlélő

|
|
Jackre szavaztam, mert ebből a négyesből nem volt más választásom. Bent sosem szerettem, az utolsó évadban meg különösen elszürkült. Mib karakterét nehéz külön választani Locke-tól. Hurley meg bár aranyos és jófej attól még nem egyenértékű Jackkel. A többi kedvencem, Sawyer, Kate, Claire, Sun és Jin pedig még a top 10be se került be  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Csüt. Júl. 01, 2010 1:51 pm
|
|
|
Dharma tag

|
|
Tényleg jó gyorsan végetért, azt hittem ennek a fináléjába még lesz lehetőségem beleszólni, amúgy számomra erősen Jack a legértékelhetőbb a 4 bejutott közül az utolsó évadban ... |
_________________ Miért lapátolsz ilyen keményen Hogy elérj mindent az életben
Soha ne higgyetek a szemeteknek
Every single second of my small pathetic life is just as useless as that button Man of Faith |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Szer. Jún. 30, 2010 1:48 pm
|
|
|
Túlélő

|
|
Fenébe, nem voltam itt pár napig és kiesett Dezmond:(.
Én Jackre szavaztam, ha már ezek a karakterek maradtam bent, akkor mindenképpen Jack a nyerő köztük. Végül is, ő mindig is ott volt a sűrűjében, akciózott rendesen, ha az összes évadot nézzük. Ez az évad Jack szempontjából nem volt túl nyerő, kevésbé hozta önmagát, de talán azért, hogy Hurley nagyobb szerephez jusson.
Bent sosem szerettem, még ha jó színész is, de a karaktere engem nagyon idegesített, meg hát tulajdonképpen egy tömeggyilkos. Ebben az évadban kb. csak csak depisen kóválygott, (ami mondjuk igaz a legtöbb karakterre).
Hurley-t szerettem, de szerintem annyira nem fő karakter, úgy értem ő a dagi vicces gyerek, akit nem nyínak ki, hogy legyen humor is benne.
Man in Black-nél meg nehéz a helyzet, mert ugye csak a karaktert kell nézni és nem, mint színészt, mert abból kettő is van, és ugye az ALT-ban meg nem szerepel. Amúgy nekem Jacob testvéreként jobban tetszett, mint Lock-ként. Locknént kicsit idegesítő volt, bár maga Lock se egy szimpi ember számomra (azonkívül hogy jó színész).
Szal nálam Jack a nyerő, ezek közül |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Kedd. Jún. 29, 2010 11:51 am
|
|
|
Tapasztalt

|
|
| Azt hiszem én sem okozok meglepetést azzal, hogy Jackre szavaztam. Nekem első évadtól kezdve ő volt az egyik kedvencem, Kate mellett. Nagyon nem akarom ragozni. Jack az életét adta a szigetért, hogy soha ne aludjon ki a fény a lelkünkből, megmentve ettől az emberiséget az örök kárhozatért. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Hétf. Jún. 28, 2010 6:35 pm
|
|
|
Őslakos

|
|
| Idézet: |
| Sokszor kapott el az érzés a sorozat folyamán hogy na most jó útra tért Ben, de mindig csalódnom kellett benne. Ez talán össze is jött véglegesen a hatodik évadban, legalább is a finálé alapján egy igazán rendes jellemmé fejlődött ki a Hugoval eltöltött évszázadok(?) során.
|
Ehhez csak annyit, hogy szerintem Ben történetének az egyik legfontosabb pillanata az a rövid jelenet volt a fináléban, amikor a vihar alatt ellökte Hurley-t a kidőlő fa elől a saját életét kockáztatva - ez az önzetlenség az, amire eddig képtelen lett volna és talán ez váltotta meg igazán. Érdekes, hogy ezt egy ennyire "félreeső" jelenetben mutatták meg, de talán nem is baj.
(Bár lehet, hogy hatásosabb lett volna, ha Ben nem rohangál teljesen egészségesen már fél perc múlva ) |
_________________ "It only ends once. Anything that happens before that - it's just progress."
It's not an island. It's a place where miracles happen. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Hétf. Jún. 28, 2010 4:38 pm
|
|
|
Jelölt

|
|
Asszem nem nagy titkot árulok el azzal hogy Dzsekkre szavaztam.
Már az első évad óta őt tartom a legjobb szereplőnek Locke mellett, nem hiába ők tudhatják magukénak a legtöbb epizódcentrikusságot, az ő jellemüket ábrázolták a legmélyebben.
Ami különleges bennük (azon kívül hogy messze nekik vannak a legjobb közös jeleneteik), hogy a hatodik évadra szinte egybefonódott a két karakter. Nem tudom hogy a Sziget kit szánt eredetileg elhalálozni a bambuszföldön, de elég érdekes az hogy John halálával a Sziget csinált magának egy új Locke-ot, szó szerint. Egy folyamat kezdődött el akkor amikor meghalt, Jack szépen lassan átalakult az öreggé (Sawyert cseréljük fel Jackre a hatodik évadban, őt pedig Locke-ra és észre se lehetne venni a különbséget, de MiB-bel is hasonló párost alkotnak mint ők anno). MiB annyira Locke-ra koncentrált mint a námbörván jelöltre, hogy Jacob B-terve nem is izgatta, Jack lokkosítása.
Szóval az hogy (minden bizonnyal) Jack fogja megnyerni a játékot, valószínűleg annak is köszönheti hogy tudatalatt sokan Locke-ra gondoltak amikor rá tették a voksukat.
Szép kis útja volt Jack karakterének, aminek a kereksége zseniálisan lett megoldva. (aki még mindig azt mondja hogy nincs karakterfejlődés a Lostban az.. hát erre nincsenek is szavak.. ja de, az balf*sz )
A többi döntősről:
Hurley nagy arc volt az évadban mint mindig, és most még egy új oldalát is megismertük, a vezetőt. Jó karakter, szerethető mint mindig, bár az első két évados története valamivel jobban tetszett.
Ben.. róla is lehetne ódákat zengeni, mert ezúttal tényleg odatette magát. Bevallom én sose voltam annyira elájulva Emerson játékától (túl sokat köszönhet a creepy kinézetének), de a közös jelenete Ilana-val telitalálat volt, az eddigi egyik legjobb momentuma a karakterének.
A legjobb szó ami eszembe jut vele kapcsolatban az évadban, az a megváltás. Lehet itt dobálózni azzal hogy a körülmények tették azzá ami(kit nem?), azt nem lehet vitatni hogy egész életében egy szemétláda volt. Keresett ő kifogásokat hogy miért szokta azt tenni amit szokott, de nincs mentsége. Őt sose az érdekelte hogy a Szigetnek jobb legyen, a barakkból se azért nem jött ki mert annyira elkötelezte volna magát Jacob mellett.. Egyszerűen mint ahogy ő is mondta, félte elveszíteni az egyetlen dolgot ami valóban sokat jelentett neki, a hatalmát. Widmore-t se épp azért tartotta távol a Szigettől mert ő annyira hisz abban hogy ki a rossz és ki a jó, féltette a vezető szerepét. Ez kezdődött azzal hogy anno megelégelte hogy ő csak a takarító fia lehet, a könnyebb utat választotta és élt a lehetőségekkel.
Sokszor kapott el az érzés a sorozat folyamán hogy na most jó útra tért Ben, de mindig csalódnom kellett benne. Ez talán össze is jött véglegesen a hatodik évadban, legalább is a finálé alapján egy igazán rendes jellemmé fejlődött ki a Hugoval eltöltött évszázadok(?) során.
MiB. Ha nem lett volna az Across the Sea-s karaktere Titoval, akkor szórtam volna rá a mínuszokat ezerrel. De az olyan jól sikerült és annyira hihető a sztorija hogy megértettem a karakterét, így nem bántottam.
Nekem csak akkor van vele bajom amikor Locke képében van, aki olyan mesterien adja a főg*ci parasztot hogy le a kalappal Terry előtt, nincs olyan jelenete ahol nem vágnám képen. Úgy árad a karakteréből a pökhendiség és a tenyérbemászó stílus hogy az kész, de a két(két? ezer!)színűségét is bírom, látszik rajta hogy már tényleg durvára elakarja hagyni a Szigetet, mindenáron. És na, ha engem is kétezer évig tartottak volna fogságban egy hülye szigeten akkor én se sajnáltam volna megölni azt aki az utamba áll. |
_________________ Now I want some freaking answers!
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Vas. Jún. 27, 2010 11:57 am
|
|
|
Ismerkedő

|
|
Ben, Az "I'm Henry Gale from Minnesota" óta kedvencem  |
_________________ "Put all your soul into it, play the way you feel!" Fryderyk Chopin |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Szomb. Jún. 26, 2010 9:40 pm
|
|
|
Adminisztrátor

|
|
Hugora szavaztam. Hiszen ő is nagyot lépett amikor elvállalta a Sziget vezetését. Ben persze már az ötödik évadban változott nagyot, és ki ne szeretné a második, harmadik évad óta. De ő ott volt-van-lesz Hugóval és ő is lehet egyfajta vezető, segítő ismét. Csak ne szúrja le Hurleyt. Jack pedig mindig jó karakter volt és most ő is változott ismételten, még erősebben a végzet irányába és beteljesítette a sorást. Amihez Locke is hozzájárult. MIB, meg jó volt az utolsó évadban és pont.
Szóval most nálam Hugo érdemelte ki mind ezek mellet és figyelembe véve még a többi dolgot, aztán Jack, Ben, és MIB. Lehetne ilyen jó/rossz tulajdonságok lista, és akkor tuti tisztességes eredmény lenne. De gondolom Jack, Ben, Hurley, MIB lesz a vége. |
|
|
 |
|
Elküldve:
Szomb. Jún. 26, 2010 9:13 pm
|
|
|
Őslakos

|
|
Hééé, 5 napig nem vagyok netközelben, amikor legutoljára láttam a játékot, még Rose és Bernard is bentvoltak, és erre hirtelen vége? Pedig így viszaolvasva nagy izgalmakról maradtam le. Viszont szerintem így, hogy négyen jutottak be a döntőbe, teljesen igazságosan zárult a dolog. (Egyébként csak szólók, hogy Horpika rosszul színezte a szavazatát, szóval ha valaki nagyon akar, még megpróbálkozhat egy szavazásrevízióval
Jackre fogok szavazni - pár éve nem gondoltam volna, hogy ő lesz az egyik all-time kedvencem, de az lett. Az 1. évadban még nagyon idegesített valamiért, aztán később semleges lett, de nagyjából a flashforwardok környékén elkezdtem megkedvelni, az 5. évad végén már benne volt a Top3-ban. (Locke és Ben mellett) Ami pedig a lényeg, hogy a 6. évadban egyértelműen ő volt a legkiemelkedőbb, nemcsak nagyon szépen lezárták a történetét, hanem minden részben rohadt jó jelenetei voltak. És persze Matthew Fox is idén hozta a legjobb formáját, remélem megkapja legalább az Emmy-jelölést. (Foxról jut eszembe, hogy már egy éve, hogy élőben láttam, Jacket, durván eltelt az a 9 hónapos szünet, az évad meg még inkább)
Ami a többieket illeti, mindenki megérdemli, hogy itt legyen, Hurleyt is az utolsó évadokban kedveltem meg igazán, és Jacken meg a MIB-en kívül ő az egyetlen, akinek végig sok szerepe volt idén. Jó látni, hogy végre bejutott a döntőbe, mindneben egyetértek ancsie-val. Bennel viszont az volt a baj, hogy hiába volt pár tökéletes jelenete az évadban, nagyon sokszor mellőzték, azt főleg sajnáltam, hogy a finálé Szigetes szálában nem kapott fontos szerepet, pedig erre számítottam utána a What They Diied For után. Amikor szerepelt, az viszont tényleg tökéletes volt, meg hát még mindig all-time kedvenc. MIB-ről meg már nagyon sok szó volt mostanában, szóval csak annyit, hogy nagyon jól eltalált főgonosz lett több szempontból is. |
_________________ "It only ends once. Anything that happens before that - it's just progress."
It's not an island. It's a place where miracles happen. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Szomb. Jún. 26, 2010 8:04 pm
|
|
|
Tudomány embere

|
|
| Hurley-re szavaztam. Egyrészt fantasztikus a színész, másrészt maga a karakter. Bearanyozta a többiek életét, és egész életében csak jót tett mindenkivel. Mindenkinek őszinte barátja volt. És nem utolsó sorban ő volt a nézők hangja a sorozatban, ő tette fel azokat a kérdéseket, amikért sokan már a falat kapargatták. Én nagyon szerettem. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Szomb. Jún. 26, 2010 7:42 pm
|
|
|
Zuhanó

|
|
| Ben. Ahova végül eljutott, az út amit bejárt. És Emerson, aki mindezt megmutatta. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Szomb. Jún. 26, 2010 7:32 pm
|
|
|
Szolgálatkész

|
|
| Jack... sosem volt vele bajom, de amit az utolsó évadban pláne a fináléban nyújtott az parádés volt! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Szomb. Jún. 26, 2010 7:11 pm
|
|
|
Moderátor

|
|
| Ben. Egyértelmű. Asszem nincs sok indok. A 2. évad óta szeretem, azóta bár megkopott kicsit a régi énje, ded továbbra is szimpatikus karakter, aki mind a mitológiához, mind a karakterek fejlődéséhez hozzáadott. Persze Emerson játéka is zseniális, nélküle nem lenne ugyanaz. |
_________________ ...the savage nature of humankind would inevitably lead to the end of the world. So in order to save the world, I had to trick it--to frighten the world towards salvation with history's greatest practical joke.
- Adrian Veidt |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
Szomb. Jún. 26, 2010 7:04 pm
|
|
|
Adminisztrátor

|
|
Szavazás megnyitva.
Mivel a CVIII. kör nem volt eredményes, a megszokott három helyett négy karakter jutott be a döntőbe. Tessék szavazni, és leírni, hogy ki kire és miért arra szavazott.
Statisztika lesz pár nap múlva.
?. Benjamin Linus
?. Hugo Reyes
?. Jack Shephard
?. Man in Black
5. Desmond David Hume
6. Jacob
7. Richard Alpert
8. James Ford
9. Sayid Jarrah
10. Jin-Soo Kwon
11. Katherine Anne Austen
12. Miles Straume
13. Sun-Hwa Kwon
14. Frank Lapidus
15. Ilana Verdansky
16. Claire Littleton
17. Charles Widmore
18. Rose Nadler
19. Bernard Nadler
20. Zoe |
_________________ <O> |
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|